Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Pozivnica na humanitarnu večeru povodom početka projekta izgradnje Lječilišta u TSC-Korana – Donji Velemerić

06 May Vijesti |

Screenshot_54

Poštovani !

Ovom humanitarnom večerom  i prikupljenim sredstvima, želimo započeti izrađivati projektnu i tehničku  dokumentaciju za izgradnju centra za oboljele od raka i leukemije u Donjem Velemriću u općini Barilović.  Gdje će se oboljelima iz naše županije uz stručnu medicinsku pomoć, doktora, psihologa, nutricionista i ostalog osoblja pomoći u liječenju ovih najtežih bolesti današnjice.

Projektom bi uključili i lokalno stanovništvo kroz  proizvodnju zdrave ekološki   hrane te biološki uzgojeno voće i povrće za korisnike centra. Sama okolica Centra obiluje netaknutom prirodom i brojnim Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koji se već bave uzgojem ekološke hrane a izgradnjom bi se povećala zaposlenost lokanoga stanovništva u našem centru te u ostalim granama gospodarstva i poljoprivrede ovog kraja i okolice.

Centar će biti smješten u  zoni  Turističko sportskog centra Korana – Donji Velemerić

( lijeva obala rijeke Korane ) koji ima  površinu od 8 ha, za što je izrađena prostorno –planska dokumentacija, a sadržavati će  brojne turističko-  sportske objekte ( auto kamp, sportsku dvoranu, aqua park sa  unutarnjim  bazenima, centar za pustolovni turizam te adrenalinski park).  Sami centar za oboljele  posjedovati će vlastite  sportske sadržaje , parkove i šetnice.

U programu naše humanitarne večere nastupa  grupa  Fortuna a gost večeri je Darko Domjan i još neka imena sa domaće estrade. Na humanitarnu večeru su pozvani gosti iz javnoga života grada Karlovca , Karlovačke županije i grada Zagreba.

U program uz večeru biti će održana i aukcija slika.

Nadamo se da ćete Vašim dolaskom uveličati humanitarnu večeru te  podržati  projekat od velikog značaja za našu Županiju, općinu Barilović i Udrugu Novi život.

Srdačan pozdrav.

 

Udruga NOVI ŽIVOT                                                                                Općina Barilović

      Predsjednik                                                                                                 Načelnik

   Ivan Mandić v.r.                                                                                     Dražen Peraković v.r.